Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2016

Den 31. december 2016 blev Sydkystens Hundeskoles Hundepris uddelt for tredje gang.

Priserne tildeles personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret i det forgangne år.

Prisen blev uddelt til:

DKK Kreds 8

Kredsen er et mønstereksempel på en velfungerende DKK Kreds. De har omfattende træningsaktiviteter, de arrangerer masser af officielle prøver indenfor rally, LP og agility. Man har indtryk af at de fleste af Kredsens aktive medlemmer også konkurrerer i de pågældende discipliner og mange af dem på meget højt niveau.

Prikken over i’et var det flotte arrangement 27. august – de officiel Danmarksmesterskaber i LP og rally. Det var vedplanlagt og velgennemført, alt fungerede som det skulle på dagen, Kredsens formand Bettine Nordsejl holdt en tale, som alle der hørte den både grinede over og tudede til, og en række af Kredsens medlemmer opnåede flotte resultater på dagen.

Kreds 8 fortjener Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2016.

Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat

Det kan godt være at Roskilde Dyreinternat var med i 2015 pga. den store sag om spaniels, men det gør ikke deres fantastiske arbejde mindre i 2016.

Hele året rundt kæmper dyreinternaterne i Danmark for dyrs vel og vel, og netop i disse timer huser Roskilde Dyreinternat 25 forfærdeligt vanrøgtede labradors, som først skal have et tiltrængt måltid mad og dernæst ro for natten.

De fortjener igen - Roskilde Dyreinternat - at blive nomineret til en pris - en 2016 pris. Deres arbejde stopper aldrig - heller ikke selv om de får en pris. De arbejder for dyrene altid og hele året rundt.

Tak til Roskilde Dyreinternat.

Lonni Gulmark Prirsching

Lonni er en kendt og vellidt person mange steder i hundeverdenen.

For det første som en dygtig og sympatisk hundefører, som med sine tre hunde Mayday, Colombo og Morgan har opnået flotte resultater i bl.a. LP og rally.

For det andet som inspirerende og dynamisk instruktør i mange forskellige sammenhænge, senest i DKK (hvalpehold og Nose Work).

For det tredje som den altid hjælpsomme medarbejder i DKK, der som bl.a. sekretær for Rally- og LP-udvalget er den, der sikrer at en masse administration og praktik i forbindelse med DKK’s prøver fungerer optimalt.

For det fjerde og ikke mindst, fordi Lonni altid beredvilligt stiller op, hvad enten det er til at drive et HMC-arrangement, være hjælper til en prøve, bistå med en ekvipage ved kurser osv. osv.

Lonni kan man altid regne med, og man kan være sikker på at få en god behandling og et smil med i købet. Lonni fortjener virkelig at modtage Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2016.

 

Vi vender tilbage med diplomer og gaver :-)

 

Prisen blev i 2014 uddelt til Anja Christiansen, DKK's rallyudvalg samt til Thomas Ingvorsen. Læs mere her.

Prisen blev i 2015 uddelt til Initiativgruppen bag Hundesport mod Cancer, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Johanna Allanach. Læs mere her.

Denne side er senest opdateret 18.02.2017 16:51

» Til toppen