Tilmelding

Læs om alt det praktiske under tilmeldingsblanketten. Se alle åbne kurser her.

NB: Alle felter med * skal udfyldes i formularen. Hvis det ikke giver mening, fx ved et foredrag uden hund, så bare tast mellemrum eller skriv "-" i feltet.

Tilmeldingsblanket   Se åbne kurser og priser her
  kr.
Han Tæve


  DD-MM-YYYY

Sæt kryds. Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring. Den dækker, hvis din hund for eksempel bider hundetrænere, dommere og instruktører under træning, på udstillinger, til konkurrencer og lignende. Disse skader er ikke dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring.


Medlemskab: Du bliver automatisk medlem af Sydkystens Hundeskole, når du tilmelder dig et hold. Medlemskabet gælder et år fra kursusstart.

Holdstørrelse: Vi har generelt små hold, normalt højest 6 deltagere.

Pris: Det fremgår af kursusoversigten hvad det koster at deltage i et hold. Betaling skal være foretaget inden den første time. Alle priser er inkl. moms.

Tilmelding: Udfyld blanketten ovenfor og send den. Du får en kvittering for modtagelsen, hvis du angiver gyldig mailadresse. Din tilmelding bliver først gyldig når du - senest en uge før holdet starter - har indbetalt kursusgebyr som anført på den kvitteringsmail, du modtager. Husk at angive holdnr og navn på indbetalingen. Tilmeldinger er bindende og kursusgebyret vil normalt ikke blive refunderet, med mindre holdet i øvrigt bliver fuldtegnet.

Registreringsnummer 6140, kontonummer: 0004089098.

Forsikring og vaccinationer: Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring (eller tilsvarende), som dækker hundetræning. Den dækker, hvis din hund for eksempel bider hundetrænere, dommere og instruktører under træning, på udstillinger, til konkurrencer og lignende. Disse skader er ikke altid dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring.

Løbetidstæver: Vores generelle politik er, at løbetidstæver er velkomne på vores træningspladser, så længe de ikke selv er generede af løbetiden, og der udvises det fornødne hensyn. Ved indendørstræning skal de have løbetidsbukser på.

Bekræftelse: Vi vender tilbage med praktiske oplysninger vedr. dit hold cirka en uge før kursusstart.

Bemærk at alle, der tilmelder sig et hold, automatisk bliver tilmeldt vores mailliste.

Vi forbeholder os retten til at afvise førere og hunde, hvis vi ikke synes de passer ind på holdet, med fuld refusion af gebyr/betaling.

Kontakt: Du kan kontakte os via Kontaktsiden hvis du har nogle spørgsmål forud for tilmelding.

» Til toppen